Foreningen NORDEN i 100 år.

Søndag den 25. november kl.15 -18.30
Folkestedet,1.sal, Carl Blocks gade 28

Vi fortsætter vores tradition med at holde et arrangement med spisning af julemad forarbejdet ud fra traditionen om julemad i et nordiske område.
I år holdes arrangementet på Folkestedet. Vores faste base, Det Grøn- landske Hus er under udbygning og ombygning, og vi må finde andre gode steder, indtil genindvielsen i forsommeren 2019.

Dette år koncentrerer vi os om Nordisk mad i 100 år.

Kl. 15.00. Vi begynder med kaffe og kage og vi synger et par julesange.

Kl. 15.45. Foreningen NORDEN gennem 100 år.

Foreningens generalsekretær Peter Jon Larsen fortæller os om store og små, vigtige og sjove episoder gennem foreningens første 100 år.

Kl. 17.15 Vi spiser nordisk inspireret julemiddag lavet ud fra gamle og nye opskrifter.

Der serveres også glutenfri og laktosefri madhvis det ønskes.

Pris for maden er kr. 200.-

Tilmelding senest 20. november til Torkil Würtz 26756223. Gerne på mail: vicki.torkil.wurtz@gmail.com

Folkestedet Carl Blocks gade 28. Parkering mod betaling ved tidligere godsbanegård.