Gallaforestilling i DR’s koncertsal Ørestads Boulevard 13, 2300 København

Mandag den 15. april kl. 20.00 til 22.00 med deltagelse af foreningens protektor, Hendes majestæt Dronning Margrethe II, og besøg på ARKEN tirsdag den 16. april

I anledning af Foreningen NORDENS 100 års jubilæum 15. april arrangerer Foreningen NORDEN Aarhus Kreds en medlemstur til København den 15.-16. april 2019.

Detaljeret program udsendes til de medlemmer, der allerede har meldt sig.

Turen er fuldtegnet.
Hvis du efter tilmeldingsfristen evt. er interesseret i at deltage, kontakt Arne for at høre om der evt. er afbudspladser.
Tilmelding til Arne Nielsen på mail: arne.nielsen@stofanet.dk

Pris kr. 2.145,- Prisen dækker transport med bus, hotel i delt dobbeltværelse (ønskes enkeltværelse er prisen ca. kr. 2.645,-), aftensmad og morgenmad på hotellet, koncertbillet og entre til ARKEN

Detaljeret program: Jubilæum Foreningen Norden 100 år

MULIGHEDER FOR AT FØLGE KONCERTEN HJEMMEFRA:

Det er endnu ikke endeligt afklaret, men vi håber at DR sender koncerten direkte på en af DR´s kanaler fra kl. 20 til 22.

Hvis ikke den sendes i TV, vil der blive sørget for at koncerten kan streames.

Aage Augustinus og Arne Nielsen NORDEN Aarhus kreds & Torkil Würtz NORDEN Aarhus afdeling.

Download: Fejring af Foreningen NORDEN i 100 år